Naast dat kickboksen voor kinderen gewoon een hele goede manier is om hun energie kwijt te raken, worden kinderen gedisciplineerder en weerbaarder door het kickboksen. Een ideale sport dus om een goede persoonlijke groei door te maken.

De eerste nadruk ligt natuurlijk op plezier maken en samen met andere kinderen zijn. Is het kind een beginner dan schenken wij veel aandacht aan techniek, conditie en co√∂rdinatie. De kinderen leren ook op een respectvolle manier met elkaar en de trainer omgaan. 

Samenwerking is bij kickboksen voor kinderen belangrijk tijdens de boksles en het zelfvertrouwen en weerbaarheid van het kind zal enorm stijgen.

Geef jouw kind op voor een kickboks proefles!

Bij Laarej Gym worden kinderen spelenderwijs bekend gemaakt met kickboksen. Kickboksen kind kan vanaf 4 jaar en ieder kind is welkom om bij ons te komen trainen.

De lessen voor kinderen zijn vooral gericht op het aanleren van discipline en het sociaal omgaan met anderen. Bij kickboksen voor kinderen draait het niet om het trainen voor wedstrijden, maar vooral om het plezier hebben en lekker actief bezig zijn.